Sjak de Roos Hoveniersbedrijf - Boomverzorging
HomepageDienstenProjectenContact
  DIENSTEN

Boomverzorging
De basis van een goede boom begint al bij het grondwerk. Als de basis niet goed is kan een boom niet goed uitgroeien. Onderhoud is daarom een zeer belangrijk aspect. Vooral in de jeugdfase heeft een boom goed onderhoud nodig. Zo kun je bomen begeleiden en probleemtakken zoals plakoksels, dubbele toppen en zuigers verwijderen.

Ook in de latere fases blijft goed onderhoud nodig. Denk dan voornamelijk aan het verwijderen van laag hangende takken en dood hout. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren, zowel met mobiele als zelfrijdende hoogwerker of op plaatsen waar weinig ruimte is klimmend door middel van speciale klimtechnieken en klimgereedschappen.

Ook voor het verwijderen van bomen door telescoopkranen of speciale klimtechnieken bent u bij ons op het juiste adres. Het afvoeren van hout dat vrijkomt kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij het rooien van bomen behoort ook het verwijderen van het ondergrondse deel. In veel gevallen frezen wij deze stobbe uit door middel van een minifrees. Deze kan op moeilijk te bereiken plekken komen zoals smalle paadjes en achtertuinen. Als er meer ruimte beschikbaar is kan er gefreesd worden achter de tractor of met een mobiele kraan met rooitand.


  I

Tuinaanleg

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. Of het nu een uw gezellige achtertuin betreft of de exclusieve tuin van uw bedrijfspand, alleen een grasmat of compleet aangelegde buitenruimte, wij regelen dit. 

Wij verzorgen het complete traject, of alleen een deel daarvan. Dus ook voor de aanleg van een reeds gemaakt tuinontwerp of het renoveren van bestaande tuinen kunt u bij ons terecht.

Onze werkzaamheden omvatten alle aspecten die in een tuin aan de orde kunnen komen: Grondwerk, beplanting, speelvoorzieningen, pergola’s, vlonders, straatwerk, muurtjes, gazons, vijvers, zwembaden, hagen, schuttingen, tuinhuisjes, et cetera. Allemaal uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Tuinonderhoud
Een (nieuwe) buitenruimte of tuin vraagt om vakkundig onderhoud. Dit zorgt ervoor dat de buitenruimte zich op de gewenste manier ontwikkelt. Daarbij geven wij graag advies over hoe deze optimaal te onderhouden. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat en uiteraard voor een betaalbare prijs.
 
SJAK DE ROOS HOVENIERSBEDRIJF
Van Goorstraat 51 - TILBURG - T 013-5904809 / 06-21654737 - E info@sjakderoos.nl - Privacyverklaring